Bu Sitede Ara

Hülya Avşar’ın ağzını açıkta bırakan dans ! Yok Böyle Dans ! 4 Aralık 2010 Cumartesi

Derya Büyükuncu’nun dansı Hülya’yı büyüledi:



Hülya Avşar: Yorum yapamayacağım, ağzım açık izledim!  dedi.


Yok Böyle Dans Derya Büyükuncu'dan Hülya Avşar'ın ağzını açıkta bırakan dans !













Show TV'de yayınlanan, yapımcılığını ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı'nın yaptığı Yok Böyle Dans programına Derya Büyükuncu damgası..
Yok Böyle Dans'ta bu haftaki konsept İspanyollar'ın ünlü dansı Pasa Doble. Yarışmada ikinci sırada dansını sergileyen milli yüzücümüz Derya Büyükuncu seksi dansıyla programa daha başından damgasını vurdu. Dans ederken bir araüzerindekini çıkarıp atan Büyükuncu, izleyenlerin yüreğini ağzına getirdi.

Hülya Avşar etkisinden kurtulamadı!
Geçtiğimiz haftalarda ünlü showman Beyazıt Öztürk'ün konuk olarak katıldığı Yok Böyle Dans'ın bu akşamki konuğu da ünlü sanatçı Hülya Avşar. Avşar kızı yorum yapması gerektiği sırada dansın değil de Büyükuncu'nun etkisinden çıkamadığını 'dans mı ettiniz farkında değilim' sözleriyle ifade etti. 


'Yorum yapamayacağım, ağzım açık seyrettim'
Dansından çok Büyükuncu'nun vücudunun etkisinde kaldığını belirten Avşar; 'Gerçekten süper bir vücut, yorum yapamayacağım ağzım açık seyrettim. Bu vücudu sadece kadınlar değil erkekler de kıskanır.' diyerek Büyükuncu'ya övgüler yağdırdı.
'Allah yardımcınız olsun!'
Stüdyoda Büyükuncu'nun eşinin de olduğunu öğrenen Avşar kızı 'Dünya ahret kardeşim olsun yanlış anlamayın' diyerek durumu toparlamaya çalıştı, ama 'Allah yardımcınız olsun!' demeden de edemedi.






İşte Büyükuncu'nun yürekleri hoplatan dansı ve Hülya'nın yorumu:




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

İnternet Hızınızı Öğrenmek İstermisiniz ? İnternetiniz yavaş mı? Aşağıdaki ekrandan test ederek öğrenebilirsiniz?
İntenet Hız testine Başlamak için Resime veya buraya Tıklayınız! İnternet Hızınızı Ölçerek ,Hızınız düşük ise Bağlı bulunduğunuz İnternet sağlayıcı firmanızla görüşerek,İnternet hızınızı, Tarife değişikliği Yaptırarak artırmanız Mümkün!

Her şeyi Bilmemize Gerek yok,Haddimizi bilelim Yeter! Güzel Zaman Geçirelim!

İzleyiciler