Bu Sitede Ara

SAW7 3D -TESTERE 7 Fragmanları -Testere7 Serinin En Son Filmi!SAW7 Vizyonda!




Testere Filminin Son Serisi Testere 7  - SAW7 3D Vizyona Girdi!

Fragmanları İzlemek İçin TIKLA!
















Güzel Zaman Geçirelim -SAW 3D


Filmin Konusu:
Jigsaw'un ölümcül yasası devam ederken Jigsaw'dan kurtulan bir grup insan kendilerine yardımcı olmak için destek ararlar ve ve bu destekçilerin en başında Bobby Dagen adında Jigsaw'dan kurtulmuş biri vardır. Bobby'nin gizli sırlarından yeni bir terör dalgası ortaya çıkacaktır.



Daha önce yapılan açıklamalarda Testere serisinin 8 ve 9.'sunun da çekileceği söylenmişti. Yeni yayınlanan Testere 7'nin tanıtım fragmanında ise "Final" yazısını görüyoruz. Anlaşılan o ki yapımcılar  Testere serisini daha fazla uzatmak istemeyip seriyi 7.'de bitiriyorlar.
Bir diğer konu ise son yıllarda  korku-gerilim filmlerinde 3D tekniğinin kullanılıyor olması. Son Durak filminin 4.'sü de 3D çekilmişti ve birçok kritik tarafından 3D çekim tekniği ile sunumu beğenilmişti. Testere gibi bir gerilim filminde de bu tekniği başarılı kullanırlarsa keyifli bir final izleyeceğimiz kesin.





  • Yapım:
    2010 ~ ABD,  İngiltere,  Kanada
  • Tür:
    3 Boyutlu,  Gerilim,  Gizem,  Korku,  Polisiye, Psikolojik
  • Yönetmen:
    David Hackl,  Kevin Greutert
  • Oyuncular:
    Tobin Bell,  Chester Bennington,  Sean Patrick Flanery,  Costas Mandylor,  Ken Leung,  Betsy Russell,  Gina Holden,  Greg Bryk,  Cary Elwes, Franky G,  Shauna Macdonald,  Tanedra Howard, Rachel Wilson,  Alexandra Bokyun Chun,  James Van Patten,  Joris Jarsky,  Chad Donella,  Dean Armstrong,  Johnny Yong Bosch,  Kevin Rushton, Lindsay Felton,  Simon Northwood,  Claudia Difolco, Çad Donella,  Dru Viergever,  Elizabeth Rowin,  Ishan Morris,  Jon Cor,  Kevin Mcgarry,  Larissa Gomes, Laurence Anthony,  Naomi Snieckus,  Natalie Tran, Rebecca Marshall
  • Senaryo:
    Patrick Melton,  Marcus Dunstan
  • Senaryo (Kitap):
    Leigh Whannell,  James Wan
  • Yapımcı:
    Leigh Whannell,  James Wan,  Mark Burg,  Oren Koules,  Troy Begnaud,  Peter Block
  • Görüntü Yönetmeni:
    David A. Armstrong,  Brian Gedge
  • Müzik:
    Charlie Clouser
  • Filmin Websitesi:
    www.officialsaw.com
  • Süre:
    1 saat 30 dk
  • Gösterim Tarihi:
    12 Kasım 2010 (Türkiye) 




    Serinin Diğer Filmleri, 
    SAW1-SAW2-SAW3-
    SAW4-SAW5-SAW6.




    Güzel Zaman Geçirelim !SAW7



1 yorum:

  1. saw 7 ,filmin 3 boyutlu olması çok güzel.her ayrıntıyı görebiliyoruz.filmin sonunda oyun bitti deselerde.ben bittiğine inanmıyorum...bu seri hiç bitmesin..mükemmel bir film..testere hayranları sakın kaçırmasın.şiddetle tavsiye ediyorum.

    YanıtlaSil

İnternet Hızınızı Öğrenmek İstermisiniz ? İnternetiniz yavaş mı? Aşağıdaki ekrandan test ederek öğrenebilirsiniz?
İntenet Hız testine Başlamak için Resime veya buraya Tıklayınız! İnternet Hızınızı Ölçerek ,Hızınız düşük ise Bağlı bulunduğunuz İnternet sağlayıcı firmanızla görüşerek,İnternet hızınızı, Tarife değişikliği Yaptırarak artırmanız Mümkün!

Her şeyi Bilmemize Gerek yok,Haddimizi bilelim Yeter! Güzel Zaman Geçirelim!

İzleyiciler