Bu Sitede Ara

İstanbul'un ilk karı Torium'a yağdı!Haramidere-esenyurt-avcılar kar merkezi

İstanbul'un ilk karı Torium'a yağdı!







Torium içerisinde yer alan Türkiye'nin ilk kar eğlence merkezi "Torium Snowpark" ise kış sporlarının yeni merkezi olmaya aday. Dört mevsim kış sporları ve kar eğlencesi yaşatmak üzere ilk konuklarını ağırlamaya başlayan snowpark'ta en düşük kar kalınlığı 50 cm'yi aştı. Snowpark'taki karın kalitesi Uludağ ve Kartalkaya gibi yüksek rakımlı yerlere yağan karın kalitesine eş değer.



İçerisinde kızaklı tüp kaydırak, 55 metre uzunluğunda 3 sıçrama rampalı snowboard parkuru, çift ahşap kızak rampası, halatlı dağ tırmanışı, kayak eğitim parkuru ve kar Oyun alanı bulunan snowpark''ın kayak ve snowboard eğitimleri vermeye uygun pistleri de bulunuyor.


Snowpark Kar Merkezi ile ilgili Detaylar, Ücret ve Resimler için TIKLAYINIZ!







Dünyanın en büyük alışveriş merkezlerinden Dubai Mall'un kayak merkezini de tasarlayan İngiliz mühendislik firması ASCL tarafından tasarlanan ve uygulanan "Torium Snowpark" 6 milyon Euro yatırımla hayata geçirildi.
Eğlence alanında 130 kişi, kayak ve snowboard pistlerinde ise 70 kişinin aynı anda yararlanabildiği Snowpark'ta, dileyenler kayak ve snowboard eğitimleri de alabilecek. Snowpark'ta her türlü kayak malzemesi de temin edilebiliyor.




İlk kar eğlence merkezi


Torium’da Türkiye’nin ilk kar eğlence merkezi Snowpark’ta ziyaretçiler dört mevsim kış sporları yapma imkânına sahip olacak. Snowpark’ta 70 metre uzunluğunda 3 sıçrama rampalı snowboard parkuru, çift ahşap kızak rampası, halatlı dağ tırmanışı, kayak eğitim parkuru ve kar oyunları alanı yer alacak.
Alışveriş kadar eğlence konsepti ile ön plana çıkan Torium, Türkiye’nin en büyük kapalı eğlence merkezine de ev sahipliği yapacak. Starpark, AVM’lere lunaparkları entegre eden ilk şirket olarak 5 milyon euro yatırım yapacak.





Torium snowpark Resimleri:















Snowpark Giriş Ücretleri Aşağıda belirtilmiştir;


Karpark Giriş Ücreti (1 saat için)


Tam: 20 TL

İndirimli (5-12 yaş- öğrenci – 65 yaş üstü) : 15 TL

Aile : 40 TL

(Anne – Baba – 1 çocuk, Aile ilave kişi 10 TL)

Mumbot, Mont, Eldiven

Kar Simidi (20 dk için) kişi başı : 10 TL

Pist Kullanım Ücretleri (2 saat için)

Snowboard Takım Yetişkin : 40 TL

Snowboard Takım 6-12 Yaş : 35 TL

Snowboard / Kıyafet

Kayak takımı Yetişkin : 40 TL

Kayak takımı 6-12 Yaş: 35 TL


-----------------------------------------------------------------------------------------
Av Mevsimi 3 Aralık 2010 Vizyonda!

Av Mevsimi -Cem YILMAZ -Şener ŞEN-3 ARALIK 2010 Sinemalarda!

Filmin Özeti:
Bir cinayet araştırması sırasında hayatları altüst olan üç polisin hikâyesi.


Fragmanlar İçin TIKLAYINIZ!

-----------------------------------------------------------------------------------------




Torium AVM ile ilgili Diğer Haberler için Tıklayınız!

istabul kar merkezi,istanbul kar sporları,istanbul snowpark,avcılar,esenyurt,beylikdüzü,haramidere kar merkezi,torium kar pisti,snowpark girşiş ücretleri.kar merkezi giriş ücreti


2 yorum:

  1. AVM, Haramidere Sanayi Sitesi’nin tam karşısında bulunuyor.

    Adress

    Saadetdere Mahallesi
    137. Sokak.
    E5 Üzeri
    Haramidere Sanayi Sitesi Karşısı
    Esenyurt / İstanbul

    0212 423 9495 – 0212 699 9050




    ÜCRETSİZ MÜŞTERİ SERVİSLERİ

    BEYLİKDÜZÜ : torium avm, haramidere, real, güzelyurt, ınnovıa, altınyıldız, bizimkent köprü, emlak konutları, bizimkent, onur market, meylik pazarı, ada 90, megakent, otobüs durakları.

    AVCILAR : torium avm, ambarlı kaviağı, türksan durağı, bursa iskender, igs, avcılar merkez, avcılar metrobüs migros, şükrübey, hacı şerif, karayolları durağı.

    GÜRPINAR : torium avm, haramidere, real, büyükşehir, bizimkent, beko, beykent, hasbahçe, jetpa konutları, parlementerler, paradise, yeş,lkent 2, akkent şelale evleri, yeşilkent son durak.

    BAHÇEŞEHİR : Torium avm, bahçeşehir bp, bankalar caddesi, testili kızlar, güldurak, cami sağlık ocağı, bilfen anaokulu, parkway, pazartürk, okyanus koleji, boğazköy giriş, car center, esenkent durak.

    Servis sabah saat 10:00 başlayıp bahçeşehir 16:00 diğer bölgeler 17:00'de son servistir. son servisler sadece dönüş içindir, ek servis kaldırılmayacaktır.


    NOT : Pazartesi, salı, çarşamba, perşembe, ve pazar günleri sabah 10:00 akşam 22:00 cuma ve cumartesi günleri ise sabah 10:00 akşam kapanış 22:30'dur.

    YanıtlaSil

İnternet Hızınızı Öğrenmek İstermisiniz ? İnternetiniz yavaş mı? Aşağıdaki ekrandan test ederek öğrenebilirsiniz?
İntenet Hız testine Başlamak için Resime veya buraya Tıklayınız! İnternet Hızınızı Ölçerek ,Hızınız düşük ise Bağlı bulunduğunuz İnternet sağlayıcı firmanızla görüşerek,İnternet hızınızı, Tarife değişikliği Yaptırarak artırmanız Mümkün!

Her şeyi Bilmemize Gerek yok,Haddimizi bilelim Yeter! Güzel Zaman Geçirelim!

İzleyiciler