Bu Sitede Ara

Hadisenin Yeni Albümü Çıkıyor! Hadise Klip Partnerini arıyor!



Yeni albümünü önümüzdeki günlerde çıkarmaya hazırlanan Hadise'nin klip partnerini hayranları buldu! Fan'ları, ünlü şarkıcının yanına en çok Engin Altan Düzyatan'ı yakıştırdı






Ünlü şarkıcı Hadise, yeni klibindeki partnerini Twitter'da buldu. Güzel yıldızın Twitter'daki fan sayfası Hadisekolik'te, Hadise'ye klipte eşlik edecek ünlü ismin kim olması gerektiğini tartışan hayranları Engin Altan Düzyatan'da karar kıldı. Fan'ları Hadise'nin yanında Canlı Para yarışmasının sunucusu ve oyuncu Düzyatan'ı görmek isterken, Aşk Ve Ceza'da başrol oynayan Murat Yıldırım da Hadise'ye yakıştırılan isimler arasında. Kıvanç Tatlıtuğ, Tolgahan Sayışman, Kaan Urgancıoğlu ve Birkan Sokullu da ismi geçen oyuncular arasında yer aldı. Fan'ları, "Hadise'ye eğlenceli, deli dolu bir tip lazım. Ona Engin Altan yakışır" yorumlarında bulundu. 



Hadise - Düm Tek Tek


MELEKLERİNİ DİNLEYECEK Mİ?
Besteci Sinan Akçıl'la iki yıl süren ilişkisini geçtiğimiz haftalarda noktalayan Hadise, yeni albümünün çalışmalarına son hız devam ediyor. Albümü aralık ayında çıkarmayı planlayan güzel şarkıcı, eski sevgilisinin kendisine verdiği 4 besteye albümünde yer verecek. Hayranlarına 'Meleklerim' diyen ve kendisi için çok önemli olduklarını her fırsatta dile getiren ünlü şarkıcının, fan'larının bu isteğini dikkate alıp almayacağı merak konusu. 
Öznur KAYMAK



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

İnternet Hızınızı Öğrenmek İstermisiniz ? İnternetiniz yavaş mı? Aşağıdaki ekrandan test ederek öğrenebilirsiniz?
İntenet Hız testine Başlamak için Resime veya buraya Tıklayınız! İnternet Hızınızı Ölçerek ,Hızınız düşük ise Bağlı bulunduğunuz İnternet sağlayıcı firmanızla görüşerek,İnternet hızınızı, Tarife değişikliği Yaptırarak artırmanız Mümkün!

Her şeyi Bilmemize Gerek yok,Haddimizi bilelim Yeter! Güzel Zaman Geçirelim!

İzleyiciler