Bu Sitede Ara

İşte Recep İvedik'in dünyası


Recep İvedik 2 filmini yapan Şahan Gökbakar, karakteriyle ilgili detaylı bilgi verdi.


Recep İvedik filminin ikincisini yapan Şahan Gökbakar ve yapımcı Faruk Turgut, NTV'de ekrana gelen
'Gece Gündüz' programının konuğu oldular.

Şahan Gökbakar, skeç için yarattığı 'Kim 500 Bin İstemez Ki' bölümündeki karakterin ruh halini ve davranış biçimlerini dikkate alarak Recep İvedik'i oluşturduklarını belirtti.

"Orada karşısındaki sanki bir sunucu değilmiş gibi, o da onun bir arkadaşıymış gibi davranış biçimleri sergiliyordu" diyen Şahan Gökbakar, 1999 depreminden sonra Türkiye'ye gelen ABD başkanı Clinton'un bir görüntüsünü hatırlatarak şöyle konuştu:

"Recep İvedik'in hiçbir sosyal sınıf tanımadan, hiçbir ekonomik sınıf tanımadan, hiçbir kültür sınıfı tanımadan herkese aynı davranan, herkese kendi gibi davranan ve böyle bir adam haline getirdi. Bence asıl insanların Recep İvedik'i bu kadar sevme sebeplerinden birisi de bu. Recep İvedik birazcık hani Clinton İstanbul'a geldiğinde burada onun burnunu sıkan bebek gibi yani. Çünkü o bebek için o Clinton ve burun, Clinton'un burnu değil. O bir çıkıntı ve onu tutuyor. Recep İvedik de dünyaya böyle bakıyor."

Şahan Gökbakar, Recep İvedik karakterinin ne söylemek isterse onu söyleyen bir karakter olduğunu belirtti. Gökbakar, Recep İvedik'in 3. filminin ne zaman geleceğinin sorulduğunu ve bunun çok güzel bir his olduğunu sözlerine ekledi.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

İnternet Hızınızı Öğrenmek İstermisiniz ? İnternetiniz yavaş mı? Aşağıdaki ekrandan test ederek öğrenebilirsiniz?
İntenet Hız testine Başlamak için Resime veya buraya Tıklayınız! İnternet Hızınızı Ölçerek ,Hızınız düşük ise Bağlı bulunduğunuz İnternet sağlayıcı firmanızla görüşerek,İnternet hızınızı, Tarife değişikliği Yaptırarak artırmanız Mümkün!

Her şeyi Bilmemize Gerek yok,Haddimizi bilelim Yeter! Güzel Zaman Geçirelim!

İzleyiciler