Bu Sitede Ara

CEM YILMAZ AROG FİLMİ KAÇA ÇEKİLDİ



Cem Yılmaz, AROG filminin bütçesiyle ilgilenenlere tepki gösterdi.


NTV'deki 'Gece Gündüz' programına konuşan Cem Yılmaz, AROG filmiyle ilgili eleştirilere sert yanıtlar verdi.

Filmde, Nuri Bilge Ceylan'ın 'Üç Maymun' filmine gönderme yapıldığı eleştirisini yanıtlayan Cem Yılmaz, "Üç
Maymun'a gönderme var deniliyor. Biz bu filmi çekerken Üç Maymun daha çıkmamıştı. ikincisi de 3 maymun diye bir tabir var zaten" dedi.

9 milyon dolara malolduğu açıklanan filmin bütçesiyle ilgili sorulara da kızan Yılmaz, "Filmi kaça çektiğim kimseyi ilgilendirmez. Ama bizim Türk halkının alışkanlığı bu. Elinden hesap makinesi düşmüyor. Bilet fiyatı 5 lira, 4 milyon kişi geldi, çarp ne çıkıyo...." diye konuştu.

Filmdeki argo konuşmaların eleştirilmesine de yanıt veren Cem Yılmaz, "Filmdeki küfüre gülüyorsun sonra da küfür edildi diyorsun. İnsanların birbirine küfür etmesi komik bir olay değil" dedi.

"Herkes şakacı olmak istiyor, şakanın kendisi olmak değil" değerlendirmesini yapan Cem Yılmaz, "Biz Nasrettin Hoca'nın torunlarıyız, mizah ne hallere geldi!" tarzında söylemler için de şöyle konuştu:

"Acaba? Senin mi Nasrettin Hoca ile duygusal bir bağın var yoksa benim mi? Nerden kendini hemen Nasrettin Hoca'nın torunu yaptın? Belkide ona o aptalca soruyu soran adamın torunusun! Bakalım senin DNA'na."



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

İnternet Hızınızı Öğrenmek İstermisiniz ? İnternetiniz yavaş mı? Aşağıdaki ekrandan test ederek öğrenebilirsiniz?
İntenet Hız testine Başlamak için Resime veya buraya Tıklayınız! İnternet Hızınızı Ölçerek ,Hızınız düşük ise Bağlı bulunduğunuz İnternet sağlayıcı firmanızla görüşerek,İnternet hızınızı, Tarife değişikliği Yaptırarak artırmanız Mümkün!

Her şeyi Bilmemize Gerek yok,Haddimizi bilelim Yeter! Güzel Zaman Geçirelim!

İzleyiciler