Bu Sitede Ara

Torium Starpark Lunapark!eğlencenin yeni adresi!haramidere-avcılar-esenyurt

Torium Starpark Lunapark!


Eğlencenin yeni adresi "Starpark Lunapark"
-->


5 milyon Euro yatırım ile 3 bin 500 metrekare alana kurulan "Starpark Lunapark" ise dünyada son yıllarda en çok tercih edilen lunapark dev Oyuncaklarını ilk kez Türkiye'ye taşıyor. 18 metrelik döner kule, 360 derece döner dev uçan sandalye, farklı yönlere hareket edebilen alabora ve dans eden tepsi gibi birçok lunaparkOyuncağı Torium'da bir araya geliyor




Starpark Lunapark Resimleri için TIKLAYINIZ!





-->





Türkiye’nin en büyük kapalı eğlence merkezi Torium’da! 

Alışveriş kadar eğlence konsepti ile ön plana çıkan Torium, Türkiye’nin en büyük kapalı eğlence merkezine de ev sahipliği yapacak. Alışveriş merkezlerine lunaparkları entegre eden ilk şirket olan Starpark, Torium’da Türkiye’nin en büyük kapalı eğlence merkezini hizmete açmaya hazırlanıyor. 5 milyon Euro yatırım ile 4 bin 300 metrekare alana kurulacak eğlence merkezinde dünyada son yıllarda en çok tercih edilen lunapark oyuncakları yer alacak. 27 metrelik döner kule, 360 derece döner dev uçan sandalye, farklı yönlere hareket edebilen alabora ve dans eden tepsi gibi bir çok lunapark oyuncağı Torium ile ilk kez Türkiye’ye giriş yapacak.  


Oyunlar için 1 adet Jeton Ücreti: 2.5 tl 


Torium AVM ile ilgili Diğer Haberler için Tıklayınız!


Torium Starpark Lunapark Resimleri:





















Torium AVM ile ilgili Diğer Haberler için Tıklayınız!



-----------------------------------------------------------------------------------------

Sabit Kanca - 22 Mart 2013 Sinemalarda,Kısa sürede fenomen olan, herkesin konuştuğu ve repliklerini ezbere bildiği Sabit Kanca'nın maceraları beyazperdede. 

-----------------------------------------------------------------------------------------


6 yorum:

  1. insanın bu lunaparktan çıkası gelmiyor :))

    YanıtlaSil
  2. çocuklar,jeton 2.5 tl.bayram paralarını bu lunaparkta harcayalım.

    YanıtlaSil
  3. AVM, Haramidere Sanayi Sitesi’nin tam karşısında bulunuyor.

    Adress

    Saadetdere Mahallesi
    137. Sokak.
    E5 Üzeri
    Haramidere Sanayi Sitesi Karşısı
    Esenyurt / İstanbul

    0212 423 9495 – 0212 699 9050




    ÜCRETSİZ MÜŞTERİ SERVİSLERİ

    BEYLİKDÜZÜ : torium avm, haramidere, real, güzelyurt, ınnovıa, altınyıldız, bizimkent köprü, emlak konutları, bizimkent, onur market, meylik pazarı, ada 90, megakent, otobüs durakları.

    AVCILAR : torium avm, ambarlı kaviağı, türksan durağı, bursa iskender, igs, avcılar merkez, avcılar metrobüs migros, şükrübey, hacı şerif, karayolları durağı.

    GÜRPINAR : torium avm, haramidere, real, büyükşehir, bizimkent, beko, beykent, hasbahçe, jetpa konutları, parlementerler, paradise, yeş,lkent 2, akkent şelale evleri, yeşilkent son durak.

    BAHÇEŞEHİR : Torium avm, bahçeşehir bp, bankalar caddesi, testili kızlar, güldurak, cami sağlık ocağı, bilfen anaokulu, parkway, pazartürk, okyanus koleji, boğazköy giriş, car center, esenkent durak.

    Servis sabah saat 10:00 başlayıp bahçeşehir 16:00 diğer bölgeler 17:00'de son servistir. son servisler sadece dönüş içindir, ek servis kaldırılmayacaktır.


    NOT : Pazartesi, salı, çarşamba, perşembe, ve pazar günleri sabah 10:00 akşam 22:00 cuma ve cumartesi günleri ise sabah 10:00 akşam kapanış 22:30'dur.

    YanıtlaSil
  4. Korku tünelinin içi çok berbat. bir iki tane köşelere kara bebek koymuşlar. toplarsan 6-7 tane küçük bebek var. içeri girdiğinde herşey karanlık. bekliyosunki korkunç birşey olsun. hiç tavsiye etmem paraya yazık :)

    YanıtlaSil
  5. Yaş,kilo veya boy sınırlamaları var mı? Bilginiz varsa...

    YanıtlaSil

İnternet Hızınızı Öğrenmek İstermisiniz ? İnternetiniz yavaş mı? Aşağıdaki ekrandan test ederek öğrenebilirsiniz?
İntenet Hız testine Başlamak için Resime veya buraya Tıklayınız! İnternet Hızınızı Ölçerek ,Hızınız düşük ise Bağlı bulunduğunuz İnternet sağlayıcı firmanızla görüşerek,İnternet hızınızı, Tarife değişikliği Yaptırarak artırmanız Mümkün!

Her şeyi Bilmemize Gerek yok,Haddimizi bilelim Yeter! Güzel Zaman Geçirelim!

İzleyiciler