Bu Sitede Ara

Mahsun’a Hollywood’dan teklif !10 günde 1.5 milyon gişeye ulaşan ‘New York'ta Beş Minare'

Mahsun’a Hollywood’dan teklif!






Hollywood’lu yapımcılar Mahsun Kırmızıgül’ün peşine düştü!


Mahsun Kırmızıgül'e 10 günde 1.5 milyon gişeye ulaşan ‘New York'ta Beş Minare' filminden sonra Amerikalı yapımcılardan teklifler yağıyor.










Kırmızıgül’ün senaryosunu ve yönetmenliği üstlendiği 5 Kasım’da 390 kopya ile 800 salonda vizyona giren filmi    karşılaştığı yoğun ilgiden sonra 18    Farklı ülkeye de satıldı.

Amerika’daki özel gösterimden sonra ünlü yapımcılar Haluk Bilginer, Mustafa Sandal ve Engin Altan Düzyatan’ın da yer aldığı filmin başrolünün yanısıra yönetmen koltuğuna da oturan Kırmızgül’ün peşine düştüler. Kırmızıgül’e film çektirebilmek için filmin dağıtımcısı Pinema ile görüşerek tekliflerini yolladılar. Önümüzdeki ay Amerika’ya gidecek olan Kırmızıgül anlaşırsa Hollywoodlu yapımcılar için film çekecek!




Sinemada Mahsun Kırmızıgül fırtınası!


New York’ta Beş Minare 3 günde 800 bin kişi tarafından izlendi!

Mahsun Kırmızıgül'ün yönetmenliğini yaptığı son filmi ''New York'ta Beş Minare''yi 3 günde yaklaşık 800 bin kişi izledi.

'New York'ta Beş Minare'', Mahsun Kırmızıgül'ün ''Beyaz Melek'' ve ''Güneşi Gördüm'' adlı filmlerinin ilk 3 gün izlenme oranlarını geçti. Türkiye'de 3 günde 703 bin 330 kişi, Avrupa'da ise 95 bin 671 kişi tarafından izlenen film, toplamda 799 bin 1 kişi tarafından seyredildi.


Mahsun Kırmızıgül, Türkiye'de kendi rekorunu kırarken, Almanya'da ise bu ay vizyona giren tüm Hollywood ve Alman filmleri arasında kopya başına tüm filmleri geride bırakarak, en çok izleyici çeken birinci film oldu.

Mahsun Kırmızıgül'ün ''Beyaz Melek'' adlı filmi ilk 3 günde 157 bin 785, ''Güneşi Gördüm'' adlı filmi ise 507 bin 932 kişi tarafından izlenmişti.


Film 2.haftasında 2 milyon sayısına ulaştı.



Filmin Fragmanları İçin TIKLAYINIZ!


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

İnternet Hızınızı Öğrenmek İstermisiniz ? İnternetiniz yavaş mı? Aşağıdaki ekrandan test ederek öğrenebilirsiniz?
İntenet Hız testine Başlamak için Resime veya buraya Tıklayınız! İnternet Hızınızı Ölçerek ,Hızınız düşük ise Bağlı bulunduğunuz İnternet sağlayıcı firmanızla görüşerek,İnternet hızınızı, Tarife değişikliği Yaptırarak artırmanız Mümkün!

Her şeyi Bilmemize Gerek yok,Haddimizi bilelim Yeter! Güzel Zaman Geçirelim!

İzleyiciler